Van der Wijngaart & Partners

De navigator gedurende jouw loopbaan

Schrijf je in bij Van der Wijngaart & Partners en ontmoet interessante werkgevers!

Schrijf je nu in

De navigator gedurende jouw loopbaan

Neem contact op met Van der Wijngaart & Partners en wij vinden de juiste match

Neem contact op

De navigator gedurende jouw loopbaan

Neem contact op met Van der Wijngaart & Partners en wij vinden de juiste match

Neem contact op

Wie is VDW&P?

Van der Wijngaart & Partners is dé partner voor resultaatgerichte kandidaten en toonaangevende ondernemingen binnen de mobiliteitsbranche. Sinds jaar en dag krijgen wij het vertrouwen van aansprekende en ambitieuze ondernemingen in onder andere de automotive, after market, equipment en intern transport.

Wij richten ons nadrukkelijk op middenkader, management- en directieposities en zijn specialist in sales, marketing, operations en aftersales (management)posities.

Wij werken vanuit kennis, kwaliteit en passie en zijn resultaatgericht, praktisch, transparant en betrokken.

Waarom VDW&P?

Van der Wijngaart en Partners is opgericht in 2001 en heeft zich door een unieke en onderscheidende recruitmentaanpak, ontwikkeld tot marktleider op het gebied van recruitment binnen de mobiliteitsbranche. Wij voegen extra waarde toe door ons branche overstijgend te bewegen binnen de latent zoekende doelgroep en zijn “bijrijder” voor getalenteerde kandidaten in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Tegelijkertijd ondersteunen wij toonaangevende organisaties bij het langdurig “binden” van getalenteerde professionals. Wij zijn top of mind binnen beide netwerken waardoor wij als geen ander in staat zijn vraag en aanbod samen te brengen.

Aan het woord
George Seitzinger Algemeen Directeur Van Dijk Groep
Eveline Zandee HR Manager Benelux General Motors 
Jan Wouter Kleinjan Managing Director Auto Trader en Publisher Auto Sanoma Media
Dorien Wolff Corporate Recruiter Amsterdam RAI
Edwin van Erp

Division Manager Continental Benelux

“Ik heb voor Van der Wijngaart & Partners gekozen, omdat dit bureau begreep wat ik zocht en ik het idee had dat zij ook echt hun uiterste best zouden gaan doen om de juiste kandidaat voor ons te vinden, hetgeen ook gelukt is.

Zij verdiepten zich bewust eerst in de cultuur van ons familiebedrijf en in de primaire doelstellingen van onze organisatie. Samen hebben we uitgebreid de tijd genomen om de functievereisten te evalueren en de specifieke competenties te definiëren voor de in te vullen functie van after sales directeur. We waren er beiden van overtuigd dat de juiste persoon “gevonden” en “overgehaald” moest worden en dat deze persoon waarschijnlijk niet zou reageren op een advertentie. Door hun netwerk en enthousiasme hebben wij de juiste kandidaat gevonden en samen de kandidaat kunnen overtuigen de overstap te maken naar de Van Dijk Groep. Ik heb vanaf het eerste contact de betrokkenheid van Van der Wijngaart & Partners gewaardeerd en altijd het idee gehad dat er geen compromissen aangedragen zouden worden, maar gewoon de best mogelijk kandidaat voor de Van Dijk Groep.”

“Als HR professional in de automotive is een samenwerking met Van der Wijngaart & Partners een typisch staaltje van 1 + 1 =3. Diepgaande kennis van de markt en een oprechte interesse in de mens zorgt voor een gedegen profiel van de kandidaat. Mijn ervaring is dat Van der Wijngaart & Partners echt “samen werkt” met de klant. Jeroen denkt mee, adviseert op een hele praktische wijze, ook als dat betekent dat er kritisch gekeken moet worden naar het bedrijf en/of profiel.

Het advies is altijd eerlijk, transparant en wordt gegeven door een bijzonder gedreven en zeer prettige persoonlijkheid. Ik stel onze samenwerking heel erg op prijs”.

" Toen Jeroen mij plaatste voor mijn huidige baan was dit nogal een koerswijziging voor mij gezien mijn werkverleden. Toch heeft Jeroen heel goed aangevoeld hoe dit voor mij zou passen. Dit omdat Jeroen zich oprecht verdiept in de kandidaat en met een chirurgische precisie een haarscherp beeld neerzet over deze persoon.

Met dezelfde toewijding probeert hij een beeld te vormen van de opdrachtgever en positie. Voor mijn situatie heeft Jeroen mij met de juiste argumenten overtuigd alsnog een gesprek aan te gaan met mijn huidige werkgever. Dit heeft geleid tot een voor mij geweldige baan met tot heden mooie uitdagingen met veel werkplezier”.

"Als corporate recruiter zie ik bureaus in alle soorten en maten voorbij komen. Slechts een enkeling weet zich positief te onderscheiden. In de huidige markt zetten wij weinig tot geen bureaus in voor onze werving, alleen als dat echt noodzakelijk is. Bijvoorbeeld bij het werven in niche als de after-market binnen de automotive.

Wij hebben er voor gekozen om VDWP in te zetten. Een tip vanuit ons eigen netwerk. En Jeroen heeft zijn goede naam waargemaakt. Jeroen heeft kennis van de markt, kent zijn kandidaten door en door en is in het gehele proces open en transparant geweest. In tegenstelling tot veel bureaus die zeggen ‘alles’ te kunnen, is Jeroen altijd heel duidelijk geweest over de moeilijkheidsgraad van onze vacature. Ik kijk met veel plezier terug op onze samenwerking en zal bij een vergelijkbare functie niet aarzelen om VDWP in te zetten.

Jeroen is iemand met wie ik graag samenwerk! "

“Voor de werving en selectie van een nieuwe Accountmanager Bedrijfswagenbanden voor Continental Benelux heb ik de samenwerking met Van der Wijngaart & Partners door de betrokken en transparante houding als persoonlijk en prettig ervaren.

Bij Jeroen merkte ik al tijdens het kennismakingsgesprek direct het streven om de juiste man te vinden. We kwamen snel tot de kern van het profiel en de bijbehorende competenties. Ook in het verder proces was hij zeer gedreven en toegewijd en daarnaast bleek het niveau van de aangedragen kandidaten erg goed te passen binnen dit opgestelde profiel. Ik kijk terug op een zeer plezierige en succesvolle samenwerking!”

"Ik heb voor Van der Wijngaart & Partners gekozen, omdat dit bureau begreep wat ik zocht en ik het idee had dat zij ook echt hun uiterste best zouden gaan doen om de juiste kandidaat voor ons te vinden, hetgeen ook gelukt is."
"Het advies is altijd eerlijk, transparant en wordt gegeven door een bijzonder gedreven en zeer prettige persoonlijkheid. Ik stel onze samenwerking heel erg op prijs”.
" Toen Jeroen mij plaatste voor mijn huidige baan was dit nogal een koerswijziging voor mij gezien mijn werkverleden. Toch heeft Jeroen heel goed aangevoeld hoe dit voor mij zou passen."
"Als corporate recruiter zie ik bureaus in alle soorten en maten voorbij komen. Slechts een enkeling weet zich positief te onderscheiden."
"Ik kijk terug op een zeer plezierige en succesvolle samenwerking!"
ETHIEK

Basis van ons denken en handelen is wederzijds vertrouwen. We hechten er dan ook veel waarde aan transparant en integer te zijn. Dit zijn onze negen belangrijkste uitgangspunten.

Wij zijn ambassadeur voor onze relaties en dragen hun imago op verantwoorde wijze uit.
Wij garanderen uiterste vertrouwelijkheid ten aanzien van iedere sollicitatie.
Wij beoordelen de kwaliteiten van iedere kandidaat ten opzichte van de specifieke functie.
Wij delen geen informatie over kandidaten of over opdrachtgevers met derden, behalve wanneer dat vooraf is overeengekomen.
Tenzij met betrokken partijen anders is overeengekomen zal VDW&P een kandidaat nooit bij meer dan één opdrachtgever tegelijk introduceren.
VDW&P biedt na iedere aanstelling een actieve begeleiding van zowel opdrachtgever als kandidaat om zo de kans op een succesvolle aanstelling te optimaliseren.
Alle informatie over de kandidaat wordt door VDW&P behandeld in overeenstemming met de wetgeving met betrekking tot gegevensbescherming.
VDW&P informeert kandidaten zo goed mogelijk over zaken die hun toekomstig functioneren bij een organisatie kunnen beïnvloeden.
VDW&P trekt geen referenties na zonder uitdrukkelijke toestemming van de kandidaat.
/
Up to date

Abonneer je op onze RSS feed om op de hoogte te blijven van al onze vacatures.
RSS feed

Job Search Agent
Schrijf je in voor een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Contact

Van der Wijngaart & Partners BV
Hoevestein 15
4903 SE
Oosterhout (NB)

Tel. 0162 - 46 67 32
Fax 0162 - 45 60 75

Mail info@vdwp.com

Pon Equipment BV Yamaha Motor Europe N.V. Louwman & Parqui B.V. Volvo Car Nederland Van Dijk Groep Ford Nederland B.V. Emil Frey Nederland
Van der Wijngaart & Partners gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.