Van der Wijngaart & Partners

De navigator gedurende jouw loopbaan

Schrijf je in bij Van der Wijngaart & Partners en ontmoet interessante werkgevers!

Schrijf je nu in

De navigator gedurende jouw loopbaan

Neem contact op met Van der Wijngaart & Partners en wij vinden de juiste match

Neem contact op

De navigator gedurende jouw loopbaan

Neem contact op met Van der Wijngaart & Partners en wij vinden de juiste match

Neem contact op

Opdrachtgevers

Vanuit jarenlange praktijkervaring beschikken onze consultants over uitgebreide kennis van de markt en de functies. Hierdoor kunnen wij kandidaten inhoudelijk toetsen en zijn we in staat ons goed in te leven in uw organisatiedoelen en bedrijfscultuur. Door te investeren in een duurzame relatie, ontwikkelen wij een gedegen en actueel beeld van u als werkgever.

Naast de gebruikelijke werving- en selectieprocedures heeft Van der Wijngaart en Partners een aantal maatconcepten ontwikkeld. Voor elke fase van het recruitmentproces bieden we modules aan.

 • Top of mind bij bewezen performers
 • Mobiliteit is onze expertise - we toetsen kandidaten inhoudelijk
 • Recruitment in een totaalpakket of in modules
 • No cure no pay (want onze aanpak werkt)
 • 6 maanden garantie op elke geplaatste kandidaat
WERVING EN SELECTIE EXECUTIVE SEARCH / HEAD HUNTING RECRUITMENT OP MAAT
STAP 
 / 
Fase 1: Inventarisatie
Het is essentieel dat wij een perfect beeld krijgen van de opdrachtgever en inhoud van de vacature. Deze inventarisatie doen wij veelal tijdens een bedrijfsbezoek, waarin functie- en kandidaat profiel, bedrijfscultuur, ondernemingsstrategieën en -doelen aan bod komen.
Fase 2: Hunt-, search- en selectiefase

Direct na overeenstemming over het profiel starten wij de werving. Dit proces bestaat uit een branche overschrijdende netwerk- en database search, actieve hunt binnen de latent zoekende doelgroep en selecteren van kandidaten die reageren op online uitingen. Potentiële kandidaten worden uitgenodigd voor een gedegen en gestructureerd selectiegesprek. Wij trekken, in overleg met de kandidaat, referenties na en vragen kandidaten relevante diploma’s en papieren aan ons te overleggen. Geschikte kandidaten dragen wij aan de opdrachtgever voor en worden op zorgvuldige wijze doorgesproken met de opdrachtgever.

Fase 3: Kennismakingsfase

De kandidaten die wij, in samenspraak met de opdrachtgever hebben geselecteerd, nodigen wij uit voor één of meer gesprekken bij de opdrachtgever. Hierbij is de betrokken consultant sparringpartner en procesbegeleider voor beide partijen. Ook verzorgen wij de planning van de afspraken en communiceren wij richting de betrokken partijen de terugkoppeling van gespreksindrukken.

Fase 4: Afrondingsfase

Nadat tussen opdrachtgever en kandidaat overeenstemming is bereikt, ondersteunen we bij de afwikkeling van de contractuele zaken. Tijdens deze fase vervullen wij een bemiddelende rol als het gaat om contractvoorwaarden.

Fase 5: Nazorg
Ook wanneer de werving- en selectie procedure is afgerond en de kandidaat is gestart, blijven wij in nauw contact met alle betrokken partijen.
Executive Search en Headhunting

Wij leveren toegevoegde waarde door voor zowel specialistische als generieke functies op alle niveaus gebruik te maken van actieve hunting van kandidaten.
Naast de vraag naar specialisten, zien wij in toenemende mate binnen verschillende functieniveaus behoefte ontstaan aan meer strategisch georiënteerde kandidaten, die in staat zijn over markten en organisaties heen te kijken en, op praktische wijze, kunnen anticiperen op sterk veranderende omgevingsfactoren. Deze kandidaten bieden zich veelal niet spontaan aan, waardoor een proactieve aanpak vereist is.

Executive Search en Headhunting zijn uiterst intensieve, maar ook effectieve wervingsmethodieken, gericht op het actief, persoonlijk en branche overschrijdend benaderen binnen deze doelgroepen.

/
Recruitment op maat

Een unieke mogelijkheid substantiële kosten te besparen op het recruitment proces. Alleen die delen, die u wilt uitbesteden, nemen wij uit handen!

Wij zorgen voor een naadloze aansluiting op de activiteiten die u in eigen beheer wenst uit te voeren.

Toegang tot onze zorgvuldig opgebouwde database binnen de doelgroep.
Wij verzorgen een professioneel en gestroomlijnd handling proces
Als arbeidsmarktcommunicatie specialist ondersteunen wij u bij de selectie van media en het attractief verwoorden van uw uiting.
Onze dienstverlening sluit naadloos aan op de activiteiten die u in eigen beheer wenst uit te voeren.
Wij verzorgen tijdsbesparing en efficiency
Indien gewenst voegen wij passende kandidaten toe in uw lopende procedure.
/
 • Module 1 Respons management

  • Het verwerken van de response op een uitgezette vacature kost vaak veel tijd. Het registreren, selecteren, terugkoppelen en uitnodigen van kandidaten zijn activiteiten, die veelal een grote druk uitoefenen op de agenda van de HR adviseur. Wij nemen deze werkzaamheden graag van u over en kunnen, naar wens en behoefte, deze activiteiten tot en met de eerste selectie via de telefoon, van u overnemen.

 • Module 2 Database search

  • In de loop der jaren hebben wij een rijke database opgebouwd van kandidaten binnen en buiten de branche. Door een eerste search uit te voeren binnen ons ruime kandidatenbestand kunnen wij u in een vroegtijdig stadium relevante kandidaten aanbieden voor een eerste kennismakingsgesprek.
 • Module 3 Pré selectie

  • Een eerste selectie van kandidaten kan door ons worden uitgevoerd via telefonische interviews en maximaal drie kennismakingsgesprekken op ons kantoor of op locatie. Op basis van deze gesprekken zullen passende kandidaten worden voorgedragen.
 • Module 4 Selectie testen

  • Via een uitgekiend testinstrumentarium, bestaande uit diverse professionele tests en vragenlijsten, zijn wij in staat u te ondersteunen bij het analyseren, rapporteren en terugkoppelen van selectievragen, potentieel beoordelingen en loopbaan- en ontwikkeltrajecten van potentiële kandidaten.
 • Module 5 Kandidaten selectiedagen

  • Bij een Kandidaten Selectiedag ontvangen wij, samen met u, gelijktijdig verschillende kandidaten. De vacatures, waarbij deze methode toegepast wordt, kunnen uiteenlopend van aard zijn. Hierbij kan gedacht worden aan operationele functies, maar ook aan leidinggevende en coördinerende posities. De dag bestaat uit oefeningen, rollenspelen en interviews en wordt bij voorkeur bijgewoond door verschillende direct of indirect betrokken functionarissen.

   Belangrijke voordelen zijn tijdsbesparing door gelijktijdige ontvangst van kandidaten, directe optimale vergelijking, het wervende karakter richting kandidaten en het verhogen van draagvlak binnen de organisatie. De Selectiedag kan bij u op locatie plaatsvinden, maar kan ook elders worden georganiseerd.

Up to date

Abonneer je op onze RSS feed om op de hoogte te blijven van al onze vacatures.
RSS feed

Job Search Agent
Schrijf je in voor een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Contact

Van der Wijngaart & Partners BV
Hoevestein 15
4903 SE
Oosterhout (NB)

Tel. 0162 - 46 67 32
Fax 0162 - 45 60 75

Mail info@vdwp.com

Ford Nederland B.V. Van Dijk Groep Volvo Car Nederland Louwman & Parqui B.V. Pon Equipment BV Emil Frey Nederland Yamaha Motor Europe N.V.
Van der Wijngaart & Partners gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.